Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Οι… 36 πόρτες του κτήματος και μερικά ακόμη

       Τέλειωσαν και σήμερα οι υποχρεωτικές δουλειές (τάισμα, νερά κλπ) και αφού υπάρχει χρόνος, είπα να φωτο-γραφίσω τις πόρτες του κτήματος. Κάποιες από αυτές, γιατί οι περισσότερες υπάρχουν από παλαιότερες φωτογραφίες. Στο μυαλό μου βέβαια έρχονται και ξανάρχονται όλες οι ακαθαρσίες που γράφτηκαν από τις γνωστές φιλόζωες του facebook. Αποφάσισα λοιπόν, να φωτογραφίσω τις πόρτες που ενώνουν τα 30 χωρίσματα του

κτήματος. Του κτήματος των 8 στρεμμάτων που αφιερώθηκε αποκλειστικά για χρήση από τα αδέσποτα. Ξαναθυμήθηκα τα εκατομμύρια δραχμές αρχικά και τα χιλιάδες ευρώ αργότερα που ξοδεύτηκαν γι αυτόν τον χώρο. Χρήματα αποκλειστικά δικά μας, χωρίς ένα ευρώ δωρεά. Κι αυτό γιατί από το 1995 μέχρι το 2014 δεν μας γνώριζε κανείς. Μόνοι μας κάναμε ότι φαίνεται και δεν μετανιώσαμε ποτέ γι αυτό. Επειδή αρνηθήκαμε κάθε συναλλαγή σε ότι είχε σχέση με τα ζώα, δεχθήκαμε αήθη επίθεση. Και μας επιτέθηκαν φιλόζωοι που για να γιατρέψουν ένα ζωάκι ζητούν από τη σελίδα τους δωρεά 2 κουτιά βιμπραμισίν (αξίας 4 ευρώ!!!).

       Ίσως πολλοί χαμογελάσουν για το θέμα της ανάρτησης που είναι οι πόρτες. Δεν απευθυνόμαστε στους υβριστές μας. Μ’ αυτούς έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Απευθυνόμαστε σε όσους διάβασαν και πίστεψαν ή αμφέβαλλαν. Η κρίση που ισοπέδωσε τα πάντα στη πατρίδα μας δεν ήτα δυνατόν να μη μας επηρεάσει. Τα 90 και πλέον ζώα κινδύνευαν από έλλειψη τροφής. Δεν γνωρίζαμε από ζητιανά αλλά το κάναμε κι αυτό. Ζητήσαμε βοήθεια για τροφές και εκπλαγήκαμε από δύο πράγματα. Από την ανιδιοτελή προσφορά κάποιων αλλά και από τις φορτικές πιέσεις άλλων για υιοθεσία των σκυλιών στο εξωτερικό. Αρνηθήκαμε σθεναρά στο δεύτερο και άρχισε η επίθεση από ανθρώπους που δεν γνωρίζαμε και δεν μας γνώριζαν. Η ίδια που μας αποκαλεί συλλέκτες λέει ότι γεμίζουμε το τρένο της Δράμας με κουτάβια που παν στην Κροατία! Ναι, τρελλά πράγματα, να μη τα δίνουμε σημασία, αλλά τα σχολιάσαν πολλοί, τα διαβάσαν περισσότεροι και τα κοινοποίησαν εκατοντάδες. Κατεξευτυλισμός της προσωπικότητάς μας από ψευδείς κατηγορίες, για τις οποίες οι δράστες γνώριζαν ότι ήταν ψευδείς.

       Αλλά έχουμε καιρό να τα αναλύσουμε όλα αυτά σε μελλοντικές μας αναρτήσεις.

       Παρακάτω θα δείτε τις 36 πόρτες του κτήματος που συνδέουν τα 30 χωρίσματα. Τις κατασκεύασε όλες, μαζί με την περίφραξη, ο κ. Στ. Δούκας από τη Νικήσιανη Καβάλας, ο οποίος δεν είναι Κολομβιανός μαφιόζος όπως τον αποκάλεσε η κα Ιωάννα Παγώνη. Και είμαι σίγουρος γι αυτό, εκτός αν η κα γνωρίζει κάτι που εγώ αγνοώ.